• Savinjska cesta 77, 3310 Žalec
  • 03 713 30 00
  • cas.cas@siol.net

PREDSTAVITEV

 

Naša tradicija sega v leto 1989, torej smo že več kot 30 let na slovenskem in tujem tržišču.

Izkušnje in tradicija skupaj z razvojem tehnologije so prerasli v mojstrovino in nastalo je podjetje Mesarstvo čas, Boštjan Čas s.p.

Pod rokami mesnih specialistov se ustvarjajo mesni proizvodi, ki so polnega okusa in mamljivega vonja, kjer je na prvem mestu tradicija, kvaliteta in izbran okus.

Danes z več kot 30 letno tradicijo in zaposlenimi strokovnjaki ustvarjamo najbolj kakovostne izdelke v Sloveniji. Lahko se pohvalimo, da izdelke izvažamo tudi v tujino.

Z našim bogatim asortimentom, želimo javnosti predstaviti domače proizvode, ki jih mesni specialisti z izbrano selekcijo mesa in naravnih dodatkov…. ustvarjamo samo za vas mesne dobrote brez glutena brez soje brez GSO (gensko spremenjenih organizmov).

 Predstavitev

V obdobju 30 let, so se družinski recepti mesnih specialistov Čas ohranili vse do danes. Tradicijo nadaljuje Boštjan Čas, kjer z dolgoletnim in kvalitetnim vodenjem zastopa poslovalnice Čas. Vsi izdelki niso samo izdelki ampak je združitev tradicije in energije, da za vas ni samo dobro dobro! Za vas je samo najboljše.